Învățare, înțelegere și dezvoltare

Descoperă programele de învățare de înaltă calitate și dezvoltă capacitatea angajaților și echipelor din organizația ta.

Preocuparea mea principală din ultimii 15 ani ani este să facilitez experiențe de învățare pragmatice, practice și de cea mai bună calitate. Am bucuria să fac lucrurile care mă pasionează și asta se reflectă în munca mea. Îmi place să sprijin oamenii, echipele și organizațiile să învețe și să se dezvolte, să vizualizeze și să reflecteze, să colaboreze și să obțină rezultate semnificative.

Folosesc training-ul, coaching-ul și vizualizarea ca instrumente principale. Am facilitat dezvoltarea abilităților cheie și îmbunătățirea performanței pentru angajați din peste 70 de companii multinaționale din diverse industrii.

Mai jos poți descoperi principalele abilități la dezvoltarea cărora contribui prin experiențe de învățare pragmatice, practice, interactive, de cea mai bună calitate și… facilitate vizual! Contactează-mă dacă dorești să organizezi un training pentru echipa ta.

Prezentări de impact

Trainingul oferă participanților un proces structurat și aplicat, astfel încât aceștia să poată transmite cu impact mesajele cheie relevante și să poată atrage și menține atenția audienței pe toată durata prezentării. Tehnicile expuse îi vor ajuta pe participanți să fie mai încrezători și mai eficienți în comunicarea în fața unui public.

Agilitate Personală

Înțelege dinamica obiceiurilor, a energiei și a motivației. Deprinde o metodologie de lucru care are la bază 6 principii esențiale pentru gestionarea timpului și activităților. Oamenii care obțin rezultatele cele mai bune se gândesc frecvent la modul în care își pot îmbunătăți productivitatea,
cu scopul de a crește atât performanța cât și satisfacția.

Empowered Teams

Modul în care echipele colaborează are impact direct asupra rezultatelor obținute. Comunicarea eficientă este o abilitate esențială, iar feedback-ul un instrument care contribuie la dezvoltare și relații de calitate. Încrederea și angajamentul sunt dimensiuni esențiale cu impact direct în dinamica grupurilor. În acest workshop facilitat echipele vor trece printr-un proces de dezvoltare și construire care le va ajuta să-și îmbunătățească performanța și felul în care colaborează.

Abilități de facilitare

Un program de pregătire pentru lideri și specialiști care vor să faciliteze întâlniri mai atrăgătoare și mai eficiente în care participanții sunt implicați activ și contribuie.

Contact
Ne poți scrie la adresa de mai jos dacă vrei să participi la unul dintre workshop-urile pe care le organizăm, sau dacă vrei să organizezi un training intern pentru echipa ta.
De asemenea, așteptăm vești de la tine daca ești în căutarea unui facilitator grafic pentru următorul tău proiect sau eveniment.