Captare, structurare și reprezentare grafică

Crește gradul de implicare și ajută participanții la următorul proiect să gândească vizual și să rețină mai bine mesajele cheie.

Înregistrarea grafică presupune captarea ideilor și mesajelor principale din cadrul unei întâlniri (conferință, workshop, prezentare, etc.) în cuvinte, desene și culoare în timp real, chiar în momentul în care acestea sunt expuse audienței.

Acesta este un instrument excelent pentru a stimula gândirea vizuală și a ajuta la o mai bună înțelegere a mesajelor cheie, la creșterea gradului de implicare, colaborare și retenție și, chiar la rezolvarea unor probleme prin creșterea clarității și structurarea informațiilor. Documentul/imaginea creată servește drept memorie de grup și permite grupului de lucru colectarea ideilor și utilizarea lor cu ușurință ulterior.

Mai jos poți vedea câteva din înregistrările grafice pe care le-am făcut recent în cadrul unor evenimente publice. Contactează-mă dacă dorești să particip ca facilitator vizual în proiectul pe care îl organizezi.
Contact
Ne poți scrie la adresa de mai jos dacă vrei să participi la unul dintre workshop-urile pe care le organizăm, sau dacă vrei să organizezi un training intern pentru echipa ta.
De asemenea, așteptăm vești de la tine daca ești în căutarea unui facilitator grafic pentru următorul tău proiect sau eveniment.