Înregistrarea grafică presupune captarea ideilor și mesajelor principale din cadrul unei întâlniri (conferință, workshop, prezentare, etc.) în cuvinte, desene și culoare în timp real, chiar în momentul în care acestea sunt expuse audienței.


Acesta este un instrument excelent pentru a stimula gândirea vizuală și a ajuta la o mai bună înțelegere a mesajelor cheie, la creșterea gradului de implicare, colaborare și retenție și, chiar la rezolvarea unor probleme prin creșterea clarității și structurarea informațiilor.


Documentul/imaginea creată servește drept memorie de grup și permite grupului de lucru colectarea ideilor și utilizarea lor cu ușurință ulterior. Mai jos poți vedea câteva din înregistrările vizuale pe care le-am făcut recent.

Contactează-mă dacă dorești să particip ca facilitator grafic la evenimentul pe care îl organizezi.

Brand Minds 2019

Organizator: Brand Minds

BRAND MINDS este cea mai mare conferință din Europa Centrală și de Est. Prezentatori renumiți și influențatori globali au venit să inspire o audiență de peste 4000 de profesioniști și antreprenori din 38 de țări. Am avut plăcerea de a fi prezent și de a înregistra grafic în direct, ideile principale prezentate de cei 6 vorbitori invitați. Marcia Reynolds - The Discomfort Zone: Turning Difficult Conversations into Positive Results

Organizator: Best People In Town

Pentru prima dată în România, dr. Marcia Reynolds, autoarea: Outsmart Your Brain, Wander Woman și The Discomfort Zone a susținut un workshop în care a prezentat strategii pentru pregătirea unor conversații dificile și gestionarea emoțiilor care apar odată cu acestea.