Iulian Olariu 

Sunt Iulian Olariu, trainer și facilitator vizual, pasionat de învățare și dezvoltare. Pregătesc și implementez activități de formare pentru angajații mai multor companii din România și nu numai. Am colaborat cu peste 60 de organizaţii dintr-o gamă largă de industrii și am petrecut până acum în sala de training mai bine de 10.000 de ore.


Mai jos poți găsi o listă cu principalele programe de training pe care le-am dezvoltat și pe care le implementez cu succes pentru angajații companiilor care îmi solicită serviciile. Dacă vrei să organizezi un workshop practic pentru cei din organizația ta, iată care sunt câteva abilități la dezvoltarea cărora pot contribui, prin programe de învățare pragmatice, interactive, de cea mai bună calitate si... facilitate vizual!!! Presentation Skills Training

Acest training își propune să echipeze participanții cu cele mai de impact tehnici pentru a pregăti și susține o prezentare care să captiveze. Idea principală de la care pleacă acest program este că oricine poate susține o prezentare de mare impact chiar dacă este o persoană timidă sau introvertită. A prezenta cu succes este o abilitate care se poate dobândi și demonstra la acest curs, odată înțeleasă știința din spatele prezentărilor.
Time Management Skills Training

Oamenii care obțin rezultatele cele mai bune se gândesc frecvent la modul în care își pot îmbunătăți productivitatea. Acest training urmărește dezvoltarea competențelor pentru o mai bună organizare a timpului și priorităților. Participanții vor identifica noi strategii de planificare și optimizare astfel încât să își poată crește eficacitatea personală și să poată gestiona mai bine energia necesară obținerii performanței dorite.
Feedback and Communication Skills Training

Diferențele de opinie, așteptările neclare sau neexprimate creează deseori situații neplăcute. Acestea se transformă mai apoi în probleme de relaționare și generează consecințe neplăcute pentru toate părțile implicate. Toate aceste situații au o soluție simplă, la îndemână, dar prea puțin folosită: puterea feeback-ului adecvat. În acest training poți învăța cum să folosești feedback-ul pentru creșterea rezultatelor, dezvoltarea celor din jur și, mai ales, generarea unor relații de calitate, deschise și de încredere.
Personal Leadership Training

Scopul acestui training este să-i asiste pe participanți să urmărească, să atingă și să mențină performanța optimă prin explorarea zonei de flux, prin dezvoltarea motivației și asumarea responsabilității pentru un proces de învățare continuă. Trainingul înglobează cele mai noi concepte din dezvoltarea personală și ajută participanții să înțeleagă felul în care cercetările recente ne oferă un volum uriaș de instumente prin care să ne ghidăm mai bine parcursul profesional.